Tuesday 10 July 2012

The gentle tremor of a peacock woman
































5 comments:

  1. m-a fermecat aceasta postare,cu atat mai mult cu ma gandeam zilele astea,si tin minte ca am si revazut-o,la postarea Andreei cu tine si evantaie,una dintre favoritele mele:)
    acele tesaturi,parca din inchipuirile noastre cele mai cutanate,cercurile,gestul ei,final,de a lasa taina nedecsoperita(dar atat de dorita!)
    nu cred ca pot spune mai mult decat ceea ce tu ai cuprins atat de simplu,fara nimic inutil,in "women only":)

    ReplyDelete
  2. minunate, nu pot gasi decat un cuvant pentru asta, care m-a fermecat intotdeauna, hieratice... nu credeam ca vreo imagine s-ar putea inalta la frumusetea cuprinsa in poemul in sine care este titlul, dar ai reusit :-)

    ReplyDelete
  3. titlul este atat de bine ales incat eu l-as inrama si i-as lasa pe oameni sa isi inchipuie ei imaginea din spatele cuvintelor.: )

    ReplyDelete
  4. Sunt frumoase aceste ultime poze postate. Atat de misterioase si atat de gingase. Atunci cand ma uit la ele, parca se trezeste in mine dorinta de a cunoaste femeia - cea din mine si cea din toate celelalte femei. Femeia cu 1001 de fete, mereu intangibila, mereu de neatins. Cate o alta fata in fiecare gest mic, cate o alta lume in care m-as aventura. Imi place cum pot vedea uneori lumea cu ochii tai (cel putin imi imaginez ca o pot vedea asa). Imi place cum aranjezi lumini si umbre, culori si nuante intr-o succesiune cum numai ochii tai pot creea. Esti foarte frumoasa. Stiu asta pentru ca ceea ce imi (ne) arati abunda de frumusete. Cred ca cel mai mult imi place in pozele tale ca imi sugereaza ca exista alte lumi dincolo de cele ce pot fi vazute si atinse. Ca sunt aproape aceste lumi. Ca dorul de ele este o comoara, de care trebuie sa am grija. Iti multumesc!

    ReplyDelete
  5. cat de frumos ati scris voi acum aproape un an despre aceasta postare cu femeia mea paun. ;-)

    va multumesc - stiu ca am facut-o si atunci - dar reiau azi, cu riscul de a fi redundanta. a trecut atat de cand Private dreams a fost inchis. Am visat putin, se pare, in acest an.

    Today, a new me. Cum zice Alma: 'urbane, troubled'. ;-)

    ReplyDelete

Things I should know

My photo
Starea ta naturala (perfecţiunea) nu este nici entuziasmul, nici descurajarea. Starea ta naturală este liniştea. * Iubirea musei nu e pasională, e totală. Musa cunoaşte ceva asemănător adoraţiei, dar mai adânc, mai liniştit. Vă scriu din altă lume... * (Gellu Naum: Calea Şearpelui)

Things you should know


All photographs and texts belong to me unless otherwise noted.