Thursday, 26 September 2013

In the deep blue


4 comments:

 1. am simtit impulsul puternic,privind aceasta viata care nu are nevoie de a-mi dori ca macar o clipa casa mea sa fie un acvariu si sa fie acolo un banc de pesti atunci cand simt ca este prea greu,fiindca stiu ca ei mi-ar spune totul,mi-ar spune cum sa trec,fara sa ma opresc,pe langa langa lucruri,in albastru deplin.

  este minunata (6 si 8 indeosebi m-au facut sa fiu peste:) )

  ReplyDelete
 2. !!!!!!!!

  de cand am asteptat aceasta serie anuntata, am tot visat la ea aceste zile, dar mi-a intrecut orice asteptari, este minunata. prima m-a lasat deja fara suflare, iar ultimele doua sunt astonishing (desi nu poti alege dintre ele, ele trebuie luate si primite impreuna, asa cum este apa care curge, imposibil sa o imparti).

  ReplyDelete
 3. ;-)

  multumesc, draga doritoare-de-case-acvariu ;-)
  si eu cred ca de la pesti putem invata. ei se misca, totusi, in albastrul deplin. ;-)

  ReplyDelete
 4. Draga Roxana, da, stiu ca am auntat de mult seria aceasta, dar nu stiam ce sa aleg si am stat mult pana sa decid. ;-)
  si mie imi plac ultimele 2 teribil, mi se par hunting si deep. ;-)

  multumesc, multumesc pentru asteptare si minunare

  ReplyDelete

Things I should know

My photo
Starea ta naturala (perfecţiunea) nu este nici entuziasmul, nici descurajarea. Starea ta naturală este liniştea. * Iubirea musei nu e pasională, e totală. Musa cunoaşte ceva asemănător adoraţiei, dar mai adânc, mai liniştit. Vă scriu din altă lume... * (Gellu Naum: Calea Şearpelui)

Things you should know


All photographs and texts belong to me unless otherwise noted.